Over ons

Over ons

Waarom we doen wat we doen.

We hadden een probleem. We willen graag een zak proteïne bestellen bij een webshop, maar we moeten voor minimaal 45 euro kopen om gratis verzending te krijgen. We dachten dat ik wel anders zou moeten kunnen. Daarom hebben we ons eigen label opgezet om zo een betere service aan te kunnen bieden aan onze klanten.

Het doel wat we voor ogen hebben is ervoor zorgen dat iedere Nederlander de juiste hoeveelheid sportsupplementen en accessoires zoals een proteine shake met shake beker, vitamines en zelfs sportshirts komen hier aan te pas. Zo willen we iedere sporter helpen om zijn of haar doelen te behalen.

clear whey eiwitshakes peach mango en blueberry

Kom meer te weten over het bedrijf.

Het ontstaan van My Monthly Protein

My Monthly Protein is ontstaan uit een eigen probleem. Vaak waren andere merken vervelend als het ging om verzenden en moest ik minimaal 3 producten bestellen om gratis verzending te krijgen. Anders werden de volledige verzendkosten aan mij doorgegeven. Dit was iets wat ik echt niet vond kunnen, wat nou als ik een zak proteïne wil en niks anders? Toen dachten we het volgende. Wat nou als we de zakken gewoon door de brievenbus kunnen duwen? zou dat dan schelen in verzendkosten? En maakt dit het makkelijker om pakketjes te ontvangen? Na veel testen kwamen we erachten dat een zak whey eiwit die groot genoeg was voor een hele maand best wel lastig was door de dikte van de zakken. We merkten dat het idee welkom was bij onze testers, maar de uitvoering toch anders zou moeten. Daarom hebben we besloten om het abonnement gedeelte even op een laag pitje te zetten. Door eerst een nutrition merk op te zetten kunnen we met onze eigen producten straks hele pakketen handgemaakt voor elke sport aanbieden. En nee deze grotere dozen passen niet door de brievenbus 😉

Voor wie is My Monthly Protein?

Supplementen zijn niet alleen voor mensen die fitnessen. Dat is iets wat we mee willen geven aan jullie. Voor veel andere sporten kan het toevoegen van extra supplementen aan je dieet een extra boost geven hier willen we door middel van blogs meer informatie over geven. Daarom hebben we voor alle sporters meerdere producten uitgebracht. Producten zoals one eiwitten onze accessoires zoals shakebekers. Zelfs aan kleding is gedacht. Met deze producten die zorgvuldig zijn samengesteld door ons en onze producenten weten we zeker dat deze producten goed van pas kunnen komen bij het ondersteunen van jouw fitnessdoelen.

 

Numbers Speak For Themselves!

Verkochte producten
+
blije klanten
+
Positieve reviews
+

Over het Team

Pepijn

Mede-eigenaar

Met grote passie voor sport en ondernemen heb ik een sprong in het diepe gewaagd om van mijn hobby mijn werk te kunnen maken. Met de ervaring die ik op heb kunnen doen bij andere ondernemingen heb ik samen met mijn goede vriend Bas My Monthly Protein gestart om de Nederlandse sporters een duw in de juiste richting te geven als het over supplementen gaat.

 

 

Bas

Mede-eigenaar

Sinds ik ben begonnen met voetbal op mijn 4e, is sporten voor mij altijd een belangrijkste hobby geweest. Sinds een aantal jaar ben ik ook gaan krachttrainen. Ik heb altijd al iets gehad voor ondernemen, en om dat dan te kunnen combineren met mijn hobby én om dat samen te kunnen doen met een van mijn beste vrienden, is een droom die uitkomt. Ik hoop iedereen, ongeacht hoe goed ze zijn, te kunnen helpen hun doelen te behalen met My Monthly Protein als hulpmiddel.

Winkelwagen