Het doel van My Monthly Protein

Waarom is My Monthly Protein gestart en wat willen we gaan doen. In deze post zullen we alles uitleggen over hoe en wat we van plan zijn. We zullen het over meerdere aspecten hebben van het ondernemen. Wat we willen bereiken als bedrijf en wat kunnen we uiteindelijk betekenen voor de sporters van Nederland?

The ultimate goal

Zoals hierboven uitgelicht hebben we als ultiem doel een abonnementen service opstarten voor My Monthly Protein. Hiermee willen we de Nederlandse sporters kunnen voorzien van alle benodigdheden voor het leveren van topsport. Hoe we het precies in willen gaan vullen zijn we nog over in dubio maar daar kunnen jullie zeker bij helpen, maar hier zullen we later nog wel op terug komen.

Waarom een abonnementsservice?

De reden dat we ook een abonnementsservice voor proteïne op willen zetten is eigenlijk heel simpel. Uit eigen ervaring hebben we gemerkt dat webshops een gigantische hoeveelheid aan producten waardoor we door de bomen het bos niet meer zagen. Toen dachten we, dat kan makkelijker! Door een klein maar krachtig assortiment neer te zetten willen we die honderden smaken whey proteïne voorkomen. Mede door een abonnementsservice willen we het halen van een compleet pakket aan supplementen een stuk gemakkelijker maken. Tuurlijk is er de mogelijkheid om losse producten te kopen, maar we gaan ook voor sporters specifiek te werk.

Roadmap van My Monthly Protein

Roadmap van My Monthly Protein

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen